Wysibi
  Home


Wat is Business Intelligence?

Met behulp van Business Intelligence kunnen organisaties grote hoeveelheden bedrijfsgegevens verzamelen, bewerken en analyseren. Daarmee kan strategisch relevante informatie verkregen worden, die de organisaties in staat stelt om voordelen te behalen op het gebied van onder andere de interne bedrijfsvoering, marktveranderingen en het contact met klanten.

De basis van een goede analyse wordt gevormd door de beschikbare gegevens en de kwaliteit daarvan. Door het gebruik van vele verschillende computersystemen en de verspreiding over afdelingen en vestigingen, is het aantal mogelijke databronnen soms eindeloos. Het samenbrengen, integreren en verspreiden van al deze gegevens is een zeer gespecialiseerde taak die is weergegeven in het onderstaande figuur:

Wat kan Wysibi voor u betekenen?

Wysibi heeft reeds vele jaren ervaring met Business Intelligence. Zo kan Wysibi advies geven over bijvoorbeeld het opzetten of optimaliseren van een BI oplossing. Tevens heeft Wysibi sterke ervaring met verschillende software pakketten die gerelateerd zijn aan Business Intelligence, waaronder:

Voor een gedetailleerd overzicht kunt u het Curriculum Vitae downloaden.